Polaganje parketa zaradi višje vrednosti stanovanja

Odločili smo se, da bomo prodali stanovanje, ker smo si želeli kupiti večje in na boljši lokaciji. Ker pa vsak ve, da se stanovanja lepše in dražje prodajo, če imajo lepa tla, smo naredili polaganje parketa na novo, da smo dobili večjo vrednost stanovanja, saj je bil prej laminat, pa še ta zelo slab, po nekaterih prostorih celo malo uničen. To bi vsak kupec videl in zavedal bi se, da bi imel takoj strošek, saj bi bilo tla potrebno popraviti. Tako smo se raje že mi sami odločili za polaganje parketa, da bo stanovanje izgledalo lepše in imelo višjo vrednost.

Res, da smo si naredili strošek, ki ga mogoče ne bi bilo treba, samo resnično je stanovanje izgledalo čisto drugače, ko se je naredilo polaganje parketa, saj smo dali malo boljši parket in po vseh prostorih istega, tako da se je parket tako zlival iz ene sobe v druge in bil tudi celotni hodnik tako lep, takoj ko si vstopil v hišo. Seveda je bilo videti lepo, če je polaganje parketa šele bilo narejeno, tako so tla bila čisto nova in marsikateri kupec, ki je prišel je to tudi takoj opazil, kako lepa so tla. 

Tako se dela danes, moraš vedeti, kako prodati stvari, naše stanovanje je sicer res lepo, le tla so bila slaba in sedaj, ko je na novo narejeno polaganje parketa, še meni se sedaj dopade stanovanje, res je lepo. To so odločitve, ki so res dobre in tako smo stanovanje prodali dražje, ker se mu je vrednost dvignila. Sedaj že kupujemo novo stanovanje in lahko samo upam, da tudi mi dobimo tako, da je polaganje parketa bilo narejeno pred kratkih. Kaj hočeš lepšega, kot pa nova tla v stanovanju, to je res dobro, če dobiš, ker tako dobiš občutek, da je stanovanje lepo in ohranjeno, pohištvo ni težko zamenjati, tla pa malo težje.