Stanovanje na Obali ni zelo težko dobiti

Ko sem spoznala svojega fanta, je bil ta seveda iz Obale. Definitivno sem zelo dolgo časa razmišljala o temu, ali se bo morala seliti na Obalo ali ne. Je pa bilo definitivno še prezgodaj sploh razmišljati o teh zadevah, saj nisva hodila tako dolgo.

Stanovanje na Obali ni zelo težko dobiti

Potem pa je minilo nekaj let in jaz sem končno zaključila faks. Takrat pa je res prišlo to vprašanje. Fant me je vprašal, kaj si sama želim in da me bo pri tem tudi podpiral. Tudi sama sem se vprašala, kaj si želim in moja želja je bila seveda ta, da bi živela s svojim fantom. Res mi je šlo že na živce to da sva se videvala le med vikendi in še to se je velikokrat potrlo, saj je imel moj fant opravke ali pa jaz nisem morala. To je seveda naredilo samo jezo in pa žalost in ravno zato sem se odločila, da bom malo preverila stanovanja na Obali.

Fant je bil te novice zelo vesel, saj ni vedel, kaj pričakovati od mene. Nikoli nisva imela takšnih pogovorov in nikoli se nisva vprašala tega, ali bi živela skupaj in če bi, kje bi živela skupaj. Potem pa je seveda prišlo do te debate in tako sva zelo hitro ugotovila, da bi obadva rada živela skupaj. Ampak ker je fant že imel službo na Obali sem vedela, da bo morala jaz biti tista, ki se bo selila. Ravno zato je postajalo stanovanje na Obali čedalje bolj realno. Stanovanje na Obali sem res zelo hitro našla. Načeloma sem vedela, da bom za neko ugodno ceno dobila neko manjše stanovanje na Obali, saj je Obala res precej draga, a vseeno sem bila s tem, kar sem dobila, zelo zadovoljna.

Stanovanje na Obali, ki sem si ga izbrala, je bilo všeč tudi mojemu fantu in rekel je, da je ravno dovolj veliko za naju oba. Čez čas pa lahko seveda iščeva kaj novega in kaj boljšega ter nekaj večjega. Obadva sva bila res zelo vesela, ko sva prvič začele živeti skupaj in res sva se zelo dobro ujela. Vse sva imela pod kontrolo in nikoli nisva imela kakršnihkoli sporov zaradi načina življenja ali karkoli drugega. To je bila res zelo lepa izkušnja, ki jo z njim delim še danes.