V naše naselje prihaja dermatologija v že dolgo zapuščen poslovni prostor

Pod našim blokom se odpira nova dermatologija, in to po tem, ko je bil nekaj časa poslovni prostor prazen. Tudi prej je bilo tam nekaj podobnega. No skoraj. Prej je bil tam kozmetični salon, ki je nudil res veliko storitev, potem so se pa preselili, ker sem jih je obseg dela toliko povečeval, da niso mogli več v tiste majhnemu prostoru naročati vseh strank, ki so želele priti. 

Čakalna doba je bila običajno kakšen teden, in ker so se bali, da bi stranke začeli izgubljati, so se odločili, da bodo povečali storitev in zaposlili še neka novih delavcev in tako so si našli večji prostor. Potem je bil ta prostor med pandemijo skoraj šest mesecev prazen, potem se je pa nadel nov najemnik oziroma najemnica. Večina storitev bo vezana na storitve, ki jih ima dermatologija, pa še nekaj ostalih stvari poleg tega. Osebno sem morda malce skeptična, ker je vseeno dermatologija zelo specifična storitev, ampak verjetno ne ciljajo samo na lokalne potencialne stranke. 

Že kakšen mesec preurejajo prostor, vsak teden je lepši in se vidi več svari. Zdi se mi, da bo vseeno to zelo prijeten prostor, ki bi znal privabiti marsikoga. Zadnjič sem malce brskala po spletu in našla njihovo spletno stran. Med ponudbo sem videla, da je dermatologija v resnici kar široka zadeva in nudi tudi zelo zanimive nege, ki bi znale tudi meni priti prav. Pa seje končno vklopil moj tipični ženski del, ko sem našla nekaj zase. In tako sem iz skepticizma prišla do tega, da morda je pa to še boljša zadeva kakor kozmetični salon.

Le kdo bi razumel žensko logiko. Najprej je treba pogledati vse potencialne napake, potem se pa šele preusmeriti na pozitivne stvari. Morda je pa to tudi čisto v redu, da na koncu lažje pretehtajo pozitivne stvari in je lahko tudi dermatologija nekaj odličnega.