Hostel Bovec in prenočišče čez vikend

Če si študent imaš čas, nimaš pa toliko denarja. Sem človek, ki zelo rad hodi in tokrat sem se odločil, da bi šel v Bovec. Zavedal sem se, da se bom kar nekaj časa vozil, zato sem si raje poiskal poceni prenočitev. Lahko samo rečem, da je hostel Bovec idealna rešitev, če želiš poceni prenočiti in nekaj dni ostati v Bovcu. Sam v Bovcu še nisem nikoli bil, zato sem se odločil, da bom tam ostal več dni. 

Bil sem presenečen, kako lepo je urejen hostel Bovec. Takrat, ko sem bil jaz, je bil hostel Bovec poln. Očitno sem izbral takšen čas, ko študenti gredo v hribe. Najlepše mi je bilo to, da sem spoznal kar nekaj ljudi. Če bi ostal še nekaj časa, bi lahko nastala ena prijetna družba, tako pa sem se moral vrniti. Po večerih smo se družili in si povedali, kaj vse smo doživeli. Tako sem sam čez dan hodil po različnih poteh in lahko rečem, da sem Bovec resnično spoznal v vsej njegovi lepoti. Če bi se tisti trenutek moral odločiti, kje bi enkrat živel, bi to definitivno bil Bovec. Ja, hostel Bovec je bila prekrasna izkušnja in prepričan sem, da se bom sem še vrnil. Če želite rezervirati svoj oddih v Bovcu, lahko sobo rezervirate tukaj.

To so kraji, ki ti poženejo kri po žilah in lahko resnično čas posvetiš sebi in se umiriš in nabereš nove energije. Mi študentje pa smo vedno pripravljeni na klepet in da doživimo nekaj novega. Lahko samo rečem, da je hostel Bovec prekrasna izkušnja in da se tukaj lahko resnično lepo prenoči. Za menoj je lepa izkušnja, videl sem, kako lepi kraji so v Bovcu in da lahko še pridem, ker je še veliko poti, ki jih nisem prehodil. 

Tako je pri meni odločitev že padla, da se vrnem v hostel Bovec poleti in tam ostanem več časa. To poletje bo prav zanimivo.

Hostel Bovec in prenočišče čez vikend