Mravljinci v rokah mi ponoči ne dajo mira

Ko se mi je to zgodilo enkrat, dvakrat, da so me mravljinci v rokah prebudili ponoči, nisem na to dajala nobene pozornosti, enostavno sem počakala, da minejo in potem zaspala nazaj. Potem pa se mi je to začelo dogajati skoraj vsak dan. 

Tako sem se redno prebujala, kot da mi je roka zaspala in potem mravljinci v rokah, to je trajalo kakšnih 5 minut, da je vse skupaj popustilo. Začela sem se bati, da je nekaj narobe z mojim zdravjem, saj veste kako se danes lovimo okoli zdravnikov in ko ti zdravje pošteno ponagaja, ne veš več kaj bi naredil.

Sama sem prestrašena, kar se zdravja tiče, zato sem obiskala zdravnika, ker moji mravljinci v rokah niso minili. Zdravnik je moj problem poslušal, kasneje pa povedal, da če se pri karpalnem kanalu stisne živec, potem pride do tega. Ker sem seveda hotela slikanje roke, mi je najprej svetoval, da naj bom pozorna, če niso mravljinci v rokah prisotni ponoči samo zato, ker spim na svoji roki, ker to se pogosto dogaja. Za to pa se je odločil zato, ker te težave čez dan nisem imela niti enkrat in je sumil, da je enostavno samo ta problem.

Tako sem sedaj dala pozornost na to, kako spim, ko so mravljinci v rokah in resnično je imel prav, čisto vedno, ko so me mravljinci v rokah prebudili, je moja roka bila pod mojim telesom, v karpalnem kanalu je prišlo do tega, da se je stisnil živec in roka je dobila mravljince.

Kako sem bila srečna, da ni kaj drugega in da je samo ta problem, bila pa sem tudi vesela, da sem stopila do zdravnika da mi je to povedal, kajti če ne bi se še danes obremenjevala z tem, kaj je narobe z mojo roko, ko bi me ponoči napadli mravljinci v rokah, sedaj vem, kaj je, roko umaknem in sladko zaspim nazaj.