Pisarniški stol sem potrebovala doma

Sem človek, ki mora svoje delo opravljati perfektno in sem sama svoj najstrožji šef, ker sem perfekcionist. Tako se mi je življenje obrnilo na glavo in svojo službo opravljam doma preko računalnika in pisarniški stol je postal nuja. Ker ga do sedaj doma nisem imela, ker enostavno ni bilo neke potrebe, ga bom sedaj mogla kupiti. Sprva sem začela delati za računalnikom, kar tako, da sem sedela na navadnem stolu in kar hitro sem videla, da potrebujem pisarniški stol, ker me je pošteno začela boleti hrbtenica.

Še sem vztrajala, ker sem delala povprečno štiri ure na dan in sem mislila, da lahko tako delam brez pisarniškega stola ,vendar ni šlo. Najbolj me je motilo, ker se nisem mogla prav naslonit, nisem imela prave višine in tako roke niso bile pod pravim kotom pisanja in so me tako začele boleti še roke. Da ne govorim o vratu, kako trd je postal zaradi nepravilne drže, pisarniški stol sem nujno potrebovala.

Saj veste, ko želite prihraniti denar, ker mislite, da lahko brez katere stvari, tako sem jaz mislila, da pisarniški stol ni potreben. Vendar moja hrbtenica, vrat in roke so mi govorile drugače. Ker sem se zavedala, da bo moje delo od doma potekalo dlje časa, sem si pisarniški stol kupila. 

Nisem si kupila najdražjega in niti najcenejšega, nekaj vmes in prav takšen pisarniški stol kot je bil je bil perfekten. Sedaj veliko rajši prisedem za mizo in začnem delati, ker sedim tako kot je potrebno, po štirih urah, pa je moje telo brez bolečin in to je to kar sem potrebovala. Čeprav sem zapravila, a je bilo vredno, da me telo več ne boli.

Danes vem, kako pomembno je imeti dober pisarniški stol in če imate delo za računalnikom, nikar si ne kvarite zdravja z navadnimi stoli, ker vam bo kasneje še kako žal, ko si boste pokvarili vašo držo.